SKŁADNIKI:
1 tuńczyk z wody
1/4 szklanki marchew, rozdrobnione
1/4 szklanki pokrojonego w kostkę selera
1 łyżka, cebula czerwona, rozdrobniona
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka octu winnego czerwonego
sól i pieprz
2 kromki chleb pełnoziarnisty
2 plastry sera żółtego, wedle uznania
2 plastry pomidora
troszę oliwy do posmarowania patelni
1 tuńczyk z wody
1/4 szklanki marchew, rozdrobnione
1/4 szklanki pokrojonego w kostkę selera
1 łyżka, cebula czerwona, rozdrobniona
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka octu winnego czerwonego
sól i pieprz
2 kromki chleb pełnoziarnisty
2 plastry sera żółtego, wedle uznania
2 plastry pomidora
troszę oliwy do posmarowania patelni
PRZYGOTOWANIE:
wymieszać razem: tuńczyk, seler, marchew, cebula, majonez, ocet, sól i pieprz.
Rozgrzać patelnie, skomponować kanapkę z pasty z tuńczyka, żółtego sera i pomidora i opiekać na patelni aż ser się rozpuści. Podawać natychmiast :)
Rozgrzać patelnie, skomponować kanapkę z pasty z tuńczyka, żółtego sera i pomidora i opiekać na patelni aż ser się rozpuści. Podawać natychmiast :)
Komentarze
Prześlij komentarz